restaurant de sushi
Kodoo Sushi.
Onder aan de beroemde Cauberg in Valkenburg, vind je Sushi Kodoo. Een walhalla voor de liefhebber van de Oosterse keuken, want op de kaart staan maar liefst 109 verschillende gerechtjes! Of je nou van sushi, salade of ossenhaas houdt; met zon lijst zit er zeker iets lekkers bij.
Restaurant Sushi-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Bereiden van sushigerechten aan de sushi counter. Naast onze sushi specialiteit hebben wij een uitgebreide wijn en sakekaart. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Vacatures in Sassenheim. Sushi chef sushi restaurant.
Sushi-student Kit is terug met zijn eigen pop-up restaurant! Culy.nl.
Reserveren voor de sushi pop-up. Een plekje in dit nieuwe restaurant is in ieder geval net zo exclusief als op de oude locatie: er is telkens maar plek voor 6 personen. Het omakase menu bestaat uit 15 gangen en kost 125, euro per persoon.
Japans Restaurant Amstelveen Restaurant Kokusai.
Beleef de Aziatische ambiance in Sushi Grill Restaurant Kokusai in het Stadshart van Amstelveen. Wij zijn gelegen aan het prachtige park De" Stadstuinen. Sinds de opening van ons restaurant in december 2010 hebben wij al vele gasten hartelijk mogen verwelkomen.
Sake Sushi Restaurant Sake Sushi.
in het centrum van Vlissingen. Smalle Kade 15. 4381 CE Vlissingen. Lunch: zat en zon. van 12.00 16.00. Diner: din zon. van 16.00 22.00 uur. Maandag gesloten mu.v. feest en Kerstdagen. 2016 Japanse Cuisine Sake Sushi. Designed by James Chiew Design.
Restaurant Het Rond Sushi Grill All-You-Can-Eat.
Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen blijven wij scherp met de controle van zowel inkoop als het uit serveren. Lekker met je geliefde thuis genieten van de overhéérlijke sushi van Restaurant Het Rond? Dit is mogelijk via onze afhaal balie direct bij binnenkomst.
de Buik.
Indrukwekkende sushi op een Amsterdamse studentenkamer NRC.
Menu NRC abonnementen abonneer. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Indrukwekkende sushi op een Amsterdamse studentenkamer. Joël Broekaert eet bij het culinaire cultfenomeen Kit, de 21-jarige bouwt in het weekend zijn studentenkot om tot restaurant Ephemeral.
Welkom bij Sushirestaurant Yip Yang's' Goya.
Recent heeft Yip en Yang Sushi Grill het restaurant volledig verbouwd om u als klant een nog betere ervaring te kunnen bieden. Waar Yip en Yang Sushi Grill eerst geschaard kon worden onder de welbekende verzamelnaam Wokpaleis, is dit niet meer het geval.
Hachi Sushi en Grill Restaurant.
Bediening lacht en is vriendelijk, vraagt vrijwel direct als je aan tafel gaat wat je wil drinken en zorgt ook dat dit snel op tafel komt. De menukaart is uitgebreid en de sushi is mooi gerold. De overige warme gerechten zijn ruime porties. Voor een all-in restaurant zeker een leuke en lekkere plaats om een avondje door te brengen.
Umami restaurant Utrecht.
Ons stijlvol ingerichte restaurant heeft twee verdiepingen en biedt plaats aan 200 gasten. Geniet hier van de meest originele gerechten, welke allemaal zijn bereid met verse ingrediënten. Reserveer uw tafel. Beleef de wereld van Umami en reserveer hier uw tafel online.

Contact Us