restaurant sushi
Sushi Lisse Itoshii Sushi Restaurant Zwolle Lisse Hoofddorp.
japans sushi RESTAURANT Lisse. Het bloemendorp Lisse in het centrum van de bollenstreek staat onder andere bekend om de Keukenhof. Naast dit mooie bloemenpark is aan de Kanaalstraat 88B, Itoshii gevestigd. Itoshii is een japans restaurant waar u heerlijk kunt genieten van verse sushis en gril gerechten.
Restaurant Sumo All you can eat.
Handige tips en weetjes. Bekijk het Menu. SUMO SushiNoodle Bar. Sumo Sushi Express. All you can eat. Sumo bij u in de buurt. All you can eat. Onbeperkt genieten voor een vaste prijs. 48 years ago. Designed by K.Y. Copyright Restaurant Sumo 2015.
Sushi Vandaag Heerlen Sushi Restaurant Heerlen.
Sushi Vandaag Heerlen. Sushi Vandaag Heerlen. Sushi Vandaag staat voor lekker eten met familie en vrienden, midden in het bruisende centrum van Heerlen. Door de centrale ligging is ons restaurant ook een uitstekende plek voor uw bedrijfsdiner, vergadering, reünie of familiefeest.
Dit zijn de lekkerste sushi-restaurants van Nederland MonStyle.
De naam zegt het al, alleen maar sushi! Je zit bij sushi house supergezellig in Amsterdam. En je kunt hier ook zeker tevreden zijn over het eten. Nooche is geen Japans, maar een Aziatisch restaurant. Maar je kunt hier wel heerlijke sushi eten!
Sushi Restaurant Rotterdam Shiki Sushi Lounge.
Vanuit de basis is Shiki Sushi Lounge een restaurant, maar vanuit essentie een business platform waarin ondernemers met een soortgelijke visie en doel elkaar kunnen vinden. Een plek die zich openstelt voor innoverende ideeën en unieke samenwerkingen, met name startendeondernemers die hun eigen stijl van zaken doen hebben ontwikkeld.
SUSHISAMBA Amsterdam Peruvian, Brazilian, Japanese Fine Cuisine.
Our colorful, high energy sushi bar beats at the centre of the space, with Amsterdams own take on our iconic SUSHI SAMBA Orange Tree, a sculpture originated in London that reflects our passion for dining al fresco and nature-influenced design.
Sushi restaurant Amersfoort Shabu Shabu.
Bovendien hangt er in ons sushi restaurant een prettige sfeer, zodat u ontspannen van uw maaltijd geniet. OOK GENIETEN VAN EEN OVERHEERLIJK DESSERT. Bij Shabu Shabu Amersfoort geniet u ook van een uitgebreid all you can taste dessertbuffet met o.a.
Restaurant Het Rond Sushi Grill All-You-Can-Eat.
In ons restaurant kunt u onbeperkt genieten van onze menukaart. Ook is er de mogelijkheid om uw arrangement uit te breiden met onbeperkt drinken. Restaurant Het Rond zit naast Bioscoop Cinelounge, zo kunt u makkelijk uw gehele avond uit plannen. Eerst een filmpje en daarna Sushi?
Japans all you can eat Sushi restaurant in Zwolle.
Online bestellen bij Blue Sakura Zwolle. 038 333 53 33. 0 items 000., Blue Sakura Zwolle. Authentiek eten aan het Bethlehemkerkplein. 038 333 53 33. Kies uit afhalen of bezorgen. Heerlijk uit eten in een unieke ambiance. Bekijk ons restaurant.
Tokyoto Japans sushi en grill restaurant Maastricht en Zaandam All you can eatTokyoto Japans sushi en grill restaurant Maastricht en Zaandam.
Sushi en grill restaurant Tokyoto Maastricht beschikt over een fraai terras gelegen aan de Maas, waar het heerlijk toeven is voor een kopje koffie met gebak, lunch broodje, salade, en / of een Tokyoto Bento box aperitief en vanzelfsprekend niet te vergeten onze overheerlijke Sushi Ons restaurant in Zaandam.
Menukaart Restaurant Sushi Koi.
Zo is er voor ieder wat wils. Met 130 verschillende gerechten op de kaart, zijn wij het meest uitgebreide All You Can Eat sushi restaurant! Natuurlijk snappen wij ook dat je niet altijd tijd hebt om uit eten te gaan.

Contact Us